Wednesday, July 7, 2010

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rustic tart with custard and peaches with wine flavored with coconut


I want to make sweet ... I do not know if it is normal, in fact I come home from work (I work in the kitchen) and I want to cook ... I'm hopeless! Never stop!
And by the way why are eletrizzata July 17 to 24 will be with Sana Gola Cortevecchia to help in the kitchen! I can not wait!
But there is a problem ... you see the edge of the pie? I do not like! I need a course for the edges of pies vegan ... I will never be perfect, damn!
But notice the aesthetics, this tart is a bomb! The base is always the same you can find: here.
I baked empty, with dry beans and peas in order to avoid getting up too. Then I prepared a creamy sauce and turmeric vanilla custard and peaches marinated and cooked in red wine ... lecherous!

Ingredients:
base for tart (see explanation above)
for cream:
400 ml rice milk
50 gr rice flour
1 / 2 vanilla bean (long black)
1 teaspoon of agar agar
2 cucchiai di malto d'orzo o di riso
1 cucchiaino di curcuma

Per la frutta:
3-4 pesche mature
300 ml di vino rosso a piacere

Preparazione:
Mentre la crostata cuoce nel forno (meglio se il forno sta in cantina, altrimenti la potete fare di sera...in questo periodo la sera è bella fresca e avreste una colazione bell'eppronta!) pulite e tagliate le pesche a fettine e lasciatele macerare nel vino rosso per almeno una mezz'ora.
Mettete in un pentolino il latte di riso con tutti gli altri ingredienti della crema tranne la farina che aggiungerete quando il tutto comincerà a bollire. Mescolate bene con a whip or help you with the blender to remove any lumps. Boil 5 minutes then turn off the flame. In a nonstick saucepan
cook the peaches with wine maceration. Let them go about 10 minutes, if they are mature enough to even less, all the liquid and let dry.
When the tart is ready, let cool slightly then pour the cream in the center previously prepared. Do not let it cool before adding it to the cake too otherwise it will become a jelly roll and then it will be difficult.
Refrigerate for 10 minutes so that the cream congeals.
Finally, place the peaches over the cake to your liking. Polished edges crostata con del malto sciolto in un pò d'acqua tiepida!
Ottima per la colazione ma anche come fine pasto estivo, è molto fresca e il contrasto della curcuma con l'asprino delle pesche è una meraviglia!

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