Friday, March 4, 2011

Sack Of Fluid Behind Ovary




(photo saved with Paint, today I had better!)

was a long time I wanted to try to make some brownies. They are sweet and traditionally provide much chocolate and eggs and some flour. For flour there is no problem ... and certainly not for the chocolate (anzi!!), The point are the eggs. In this case, I replaced it with the banana. In terms of consistency and yield of sweet is good. If we do not want to make a sweet-tasting bananas!? simple: the weight of the banana to replace the same amount of boiled chestnuts, or even better than well-cooked azuki beans and shakes. You will see that sballoooo! Eye with the calories ... it's CHOCOLATE!

Slices Ingredients for 6:
100 gr cioccolato fondente
55 gr farina tipo 2
50 gr zucchero di canna, o meglio di malto
1 cucchiaio di amido di frumento
1 cucchiaino di cremor tartaro
100 gr banana
1 cucchiaio di olio di mais
1 cucchiaio di panna di soia (o yogurt)
cacao per spolverare
pizzico di sale

Preparazione:
Sciogliete il cioccolato con il cucchiaio di olio. A parte schiacciate bene la banana e mescolatela con lo zucchero e la panna di soia (o yogurt).
Miscelare la farina, il lievito, l'amido e il sale. Aggiungete questo mix di farine ala banana schiacciata e mescolate bene. Come ultima cosa aggiungete il cioccolato fuso, amalgamate tutto e infornate a 180° per 20 minuti.
Il dolce si gonfierà un pò poi una volta tolto dal forno si abbasserà. e' normale! devono venire dei trancetti piatti che poi spolvererete con del cacao in polvere.

Buon appetito peccaminoso!!!

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