Saturday, January 15, 2011

Women 60 Years Bigboobs

Chocolate Cake Black Forest type


Eccolaaaaaaaaa! The cake that was depopulated during these two days, I prepared for the anniversary of my parents and I made a copy to the work where it was eaten on the fly!
E 'super chocolaty, I dare not think about calories! But apart from the chocolate is light (this sentence is not just standing, I admit it!)

The preparation is not too elaborate, you must have patience and let the cake cool completely before farcirla percu ... does not apply the rule "but from the outer edge is cool, go ... tagliamola! .. ruin everything! prepare it at night, then go to bed in the morning and be ready to be filled and frosted!

Ingredients: 200 gr flour 2


0 80 g flour 80 g sugar cane or malt
60 ml corn oil

60 g cocoa powder 10 gr cornstarch or potato starch or frumina
a jam jar with sour cherries sugar-free cream of tartar 1 packet

about 200 grams of dark chocolate
clear apple juice to taste (about a pint)
black cherries to decorate


pinch of salt Preparation:
Just like Every other cakes:-D
Unite gli ingredienti secchi ovvero farine, lievito, zucchero, sale, cacao e amido. Aggiungete poi l'olio e sfarinatelo bene bene con le mani. A questo punto aggiungete il succo di mela quanto basta per ottenere un composto cremoso e senza grumi. Deve sembrare una mousse, diciamo che ci vanno dai 200 ai 300 ml di succo.
A questo punto oliate una tortiera e infornate a 180° per 30 minuti (controllate con la prova stecchino!).
Lasciate raffreddare completamente la torta (vedi introduzione post!) e a questo punto tagliatela a metà per farcirla.
Come prima cosa io ho bagnato la torta con del succo di mela, qualche cucchiaio. Poi ho spalmato la marmellata per bene su entrambi i lati della torta e l'ho richiusa.
A parte ammorbidite un pò una tavoletta di cioccolato. Potete metterla nel microonde per un minuto oppure nel forno per 3 minuti circa, il risultato deve essere un cioccolato che si appiccica un pò alle mani. Con una consistenza di questo tipo potrete facilmente ricavare dei bei riccioli utilizzando un pelapatate!! Fate piu riccioli possibile con la tavoletta in questione, e una volta finiti metteteli in freezer a solidificare.
Sciogliete poi l'altra tavoletta di cioccolato a bagno maria. (PASSAGGIO CRITICO!!!!) Una volta sciolto tutto ho aggiunto 100 ml di succo di mela bollente (mi raccomando il fatto che sia bollente è fondamentale). A questo punto con un cucchiaino dovete mescolare a lungo. All'inizio in cioccolato si rapprenderà ma abbiate trust and continue stirring. After a while you get a nice cream that, once solidified, will not be as tough as pure chocolate, but will stay soft!
also apply a layer of jam on top of the cake, the best to level and fill any little holes or cracks. Now pour the icing on the cake by spreading good anywhere using a spatula or a spoon (the convex side, I recommend it!: D).
vosri Now take the chocolate curls and sparpagliateli well over the entire cake, including edges. Decorate with some red cherry or other fruit you like.
store in refrigerator for at least 30 minutes so that the re glaze congeals well.
If the rest in the fridge lasts a long time there is no problem, just remember to remove it from the fridge half an hour before serving! It is very
scene (my photos do not do it justice) and is very good ... what more could you want? :-D

0 comments:

Post a Comment